Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнение пред Спортал в навечерието

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнение пред Спортал в навечерието
Коментари Харесай

Чичо Венци: На Конгреса очаквам провокации, призовавам да нямам тъмни стаички

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнение пред " Спортал "  в навечерието на Конгреса, на който би трябвало да бъде определен идващият президент на Българския футболен съюз. 

Преди седмици най-старият софийски тим издигна кандидатурата на досегашния вицепрезидент Михаил Касабов. Стефанов прикани да няма тъмни стаички за гласоподаване, с цел да може всичко в хотел " Маринела " да е оптимално почтено.
 Ботев (Пловдив) обясни по какъв начин ще реши за кого да гласоподава на Конгреса на БФС
Ботев (Пловдив) обясни по какъв начин ще реши за кого да гласоподава на Конгреса на БФС

Ето детайлности

" Много неща се изговориха в последните дни, доста напрежение се основава към този Конгрес на Футболния съюз. Хвърлят се разнообразни неща в пространството, намесват се имена на политици и така нататък Клубовете би трябвало да гласоподават с разум! Всеки да седне и да намерения кое е най-хубавото за българския футбол. Наслушахме се на какво ли не. Ако желаеме да се вдигнем, би трябвало да се работи крепко! Иска се мотика, а не молитва.

Иначе и Гуардиола да сложим отпред на националния тим, все същото ще е. Начело на Футболния съюз би трябвало да е човек с опит. Човек, на който това няма да му е първата работа. Трябва ни човек, който е с позиции във ФИФА и УЕФА. Гледам хората в оповестените от някои претенденти Изпълнителни комитети - трябват хора с управнически опит. Едно е да си управленец, да си се потвърдил като началник. Друго е да си треньор.

На Конгреса чакам провокации. Затова приканвам да няма тъмни стаички! Нека има дребна бариера, само че да не е стаичка. Да не може да се регистрира избор някъде. Говоря за състояние като при машинното гласоподаване на изборите - заставаш, не се вижда за кой гласуваш, само че хората изцяло те виждат, навън си и не можеш да извадиш телефон да снимаш.

Всичко е очевидно. Трябва и медиите да са на Конгреса - снимайте, показвайте! Така изборът ще е почтен и който и да завоюва, никой няма да може да каже нищо. Глас национален - глас божи!

Имаме 500-600 клуба, застават и си избират - нали знаете, че всеки народ си заслужава държавното управление. Така и тук - каквото си изберем. Затова приканвам към разсъдък. Ако няма публицисти, в случай че има тъмни стаи, още същия ден ще тръгнат жалбите и идващият президент няма да бъде вписан две години. Това не трябва да се позволява ", съобщи босът на Славия.

 Изключен от БФС клуб: Искат гласоподаване под строй!
Изключен от БФС клуб: Искат гласоподаване под строй!

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР